Post by nessknucocerom on Mar 14, 2022 5:48:39 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Italian with flashcards! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Italian with flashcards! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ výdrž cheat kódu závady ▞▞▞
▞▞▞ Learn Italian with flashcards! 2022 version ▞▞▞
zaujímavé na použitie ako bežné flash karty, ktoré môžu byť niekedy nudné. Je tu dostatočný záujem, aby ste sa sem vracali.
Milujem učenie v štýle kartičky, je to praktické a jednoduché. Páči sa mi výber kategórií.
Ide o flash karty pomocou funkcie potiahnutia prstom doprava a doľava. Teraz pridávajú obrázky, čo je skvelá bonusová funkcia. Lacné vlastníctvo aj bez pridania!
Najlepší svojho druhu. Najnovšia verzia vám neposkytuje len preklady slov, ale aj niekoľko príkladov (kontextových) viet, čo považujem za absolútne nevyhnutné. Tiež veľmi jednoduché použitie.
ešte len začínam, ale už sa mi to páči)
Milujem extra režimy. Sú veľmi užitočné pri prezeraní kariet. Pridajte na karty ďalšie obrázky.
Funguje naozaj dobre. Oceňujem nastaviteľné nastavenia a možnosť vybrať si zoznam slov alebo si vytvoriť vlastné, aby sa zladili s prácou v triede. Pre mňa stojí za malú cenu za plnú verziu
Táto aplikácia sa mi veľmi páči. Bolo by perfektné, keby boli tlačidlá „Už si pamätám toto slovo“ a „Precvičiť si toto slovo“ zreteľnejšie
Dobrý spôsob učenia sa slov, ale v bezplatnej verzii je povolených iba 5 za deň, čo sa zdá byť trochu obmedzené.
Aplikácia sa mi páči, ale veľmi si želám, aby mala možnosť mužského hlasu, podľa ktorého môžu študenti vzorovať výslovnosť.
Nemôžete sa učiť a opakovať slová oddelene, z nejakého dôvodu musíte robiť oboje súčasne. Takže čím viac slov poznáte, tým menej slov sa naučíte každý deň, ak ide o neplatenú verziu – väčšinu vášho denného limitu zaberajú recenzované slová.
Úžasná aplikácia! Bolo by pekné raz vidieť arabčinu!
Existuje funkcia na výber konkrétneho slova a zobrazenie príkladov viet? Nechcem prejsť celé cvičenia, len aby som sa dostal k tomu jedinému slovu, ktoré chcem vidieť, sú to príklady viet. :/
Skvelá aplikácia na učenie sa nových slov a zlepšenie slovnej zásoby Ur
Dobre vyzerajúci a ľahko použiteľný. Avšak iba 5 slov denne na voľnej úrovni. A nové slová prichádzajú v abecednom poradí, nie podľa užitočnosti alebo obľúbenosti, alebo aspoň v náhodnom poradí. S 5 000 zbierkou slov strávite viac ako 3 roky učením sa množstva zbytočných slov rovnakým spôsobom, akým by ste mohli prechádzať slovníkom.
Fenomálna aplikácia ..... používa opakované opakovanie a vŕta slová v hlave. Momentálne mám 760 slov. Jedinou sťažnosťou by som si prial, aby pridali viac slov. Možno do 3k? ...a naozaj si želám, aby pridali nejaké ďalšie jazyky. V súčasnosti používam taliančinu a španielčinu, ale milujem ruštinu, japončinu, holandčinu atď
Docela lacná jednorazová, skvelá kartová hra s ukážkovými vetami.
Learn Italian with flashcards! Utbildning ygzf
Môžem len povedať, že milujem túto aplikáciu? 😭😭💗💗
Je to veľmi dobrý nástroj na učenie sa nových slov. Som prekvapený, aké je to jednoduché a pritom také užitočné. Milujem túto aplikáciu.
Veľmi dobré, ale chýbajú tam fotky
Najlepšie, čo som našiel
Learn Italian with flashcards! Koulutus szx
Skvelá aplikácia
Learn Italian with flashcards! Pendidikan pnmx
Learn Italian with flashcards! Edukacja qwa
Learn Italian with flashcards! การศึกษา jdq
Robí to, čo má, pomáha vám zapamätať si slová a rýchlo. Prial by som si, aby to malo aj frázy a viac kategórií, napríklad top 500 slov. Je to dobré vzhľadom na cenu, najmä preto, že niektorí iní tvorcovia slovnej zásoby si účtujú veľa peňazí za veľmi základnú aplikáciu
Благодаря этому приложению я смогла подтянуть 3 языка, очень рекомендую
Cube Escape: Theatre Avanture qhuj
Najlepšia vzdelávacia aplikácia, ďakujem veľmi pekne!
skvelé