Post by nessknucocerom on Mar 14, 2022 5:45:30 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blocky Cars tank games, online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blocky Cars tank games, online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok érme ▞▞▞
▞▞▞ Blocky Cars tank games, online 2022 version ▞▞▞
ez egy jó játék. olyan, mint a legtöbb mikrotranzakciós játék. mi, akik nem vesznek cuccot, küzdenek, míg azoknak, akik nem vesznek, nincs problémájuk. ezt leszámítva nagyon élvezetes a játék.
Mijen érdrkes hogy a WOT Blitz elmegy 60fps sel de ebben a szarban laggolok mint az állat
Ez egy nagyon király játék ajánlom mindenkinek 💙💚💛
Szerintem nem rossz játék, de meg tudod csinálni, hogy különböző kezelőszervek legyenek az autóban? Mivel sok játéknak más vezérlése van, mint ezeknek, és azt is meg tudod csinálni, hogy saját részeket készítsünk, például egy tankpuskát (tudom, hogy már van ilyen), ahol úgy néz ki, ahogyan szeretnéd. egyelőre minden, amit szeretnék
Nagyon szar nem menti el amit építek
Nos, ez egy nagyszerű játék, miért adtam 3 csillagot? 1.) Minden alkalommal, amikor megnézek egy bónuszhirdetést, nem kapom meg azt a bónuszt, mindig hibázik. 2.) Mindig rossz emberekkel meccselek, és a piros csapatnak 1-3 magasabb szintű játékosa van, ami igazságtalan. Nos, remélem, kijavítja az 1. és 2. számot
Mouse Simulator : rat rodent animal life Simulacije hor
Tök jó
Ez egy szép játék, de csak 4 bármilyen típusú fegyvered lehet a készleteden, és amikor megkaptam a rendőrségi sörétes puskát, a plazma mesterlövész eltűnt, nagyon ingerült és szomorú voltam, ezért kérlek, adj hozzá egy olyan funkciót, amely lehetővé teszi az összes megvásárolt fegyvert. a boltból
Nagyon tetszik ezzel az új frissítéssel!
kurva sar
Gyerekkoromban szerettem, de most ott van a legrosszabb hiba, amivel találkoztam..... 4%-on lefagy!! Még ha újratelepíted is a játékot, akkor is lefagy... kérlek javítsd ki, vagy mondd el, hogyan lehet ezt megoldani....
Remek játék, de hadd konfiguráljuk a gombokat. Hirdetések Öld meg ezt a játékot
Blocky Cars tank online pvp Action wkqi
Csak annyit kell mondanom, hogy elrontottad a játék lényegét, és tiszta szemétté változtattad, nem sértődsz, de az eredeti fejlesztői csapat sokkal jobb volt nálad, és az utolsó, a játékot TELJESEN figyelmen kívül hagyják, és csak chatre használják. , aminek nincs moderálása, és teljesen szemétség, ha meg tudod csinálni azt, amit az eredeti játékfejlesztő csapat csinált, akkor a Hella pénzt keresne. Szomorú, hogy ti valóban rosszabbá tették a játékot, mint amilyen volt, és OG-ként aki gyerekként kapta ezt a játékot, most szomorú vagyok.
Kezdetnek jó, de amikor belevágsz, rájössz, hogy minden játékos, akivel küzd, nem olyan, mint amit egy ember tenne. Tele van a.i-vel. nem tudom miért, mert a játék akkoriban tele volt, sok nagy térkép és szerver. Valahogy eléri a zsákutcát. Úgy tűnt, nem akarsz többet dolgozni a játékon. Ha továbbra is érdekli a játék folytatása, próbálja meg újra hozzáadni a korábbi térképeket. Azok az igazán nagy térképek régebben, mielőtt eltávolítanák őket a játékból.
Rendben, a játék javult a hackerek elleni küzdelemben, de ez egy bugos, késleltetett rendetlenség, néha legyőzhetetlen botokat vagy játékosokat találsz. És az isten szerelmére, eltávolították a tankmászók mászási képességét, és a repülési rendszert rendkívül dühössé tették. Így. Eléggé csalódott vagyok a játékok döntéshozatalában. De jó móka, hogy a felszerelésednek köszönhetően teljesen számba vehetsz más játékosokat és autókat, szóval ez van. Ezenkívül a ládák 100%-ban össze vannak szerelve, tetszett, vegetáztak, pénzkidobás kulcsra. Igen.
Rohadt sar nem inditja be a jatekot!👎
Nagyon jó de lehetne több lehetőség új járművek megszerzésére
mi az hogy csakkb 10 blokkból áll a gèp másoknak op gèpük van nekünk meg kezdő szar az anyagok 100000 be kell egy fostalicska aki letölti nem számítson jóra
Smol koromban jó volt, de most... Kicsit rossz a botok miatt, és ez egy 2-győzelemes játék, szóval szívás, hogy legális játékos vagyok.
Valószínűleg ott van ez a hacker, akinek köztünk van a bőre, a srác legyőzhetetlen megpróbálta lelőni, hogy megölné. Találkoztam a hackerrel és a mód hőseivel, és minden szerveren nyomon követték.
Blocky Cars:robot game & tank Laga ggc
Uram, köszönöm, hogy elolvasta visszajelzésemet. De megpróbálom visszaállítani. Újraindítottam az autómat, de ismét blokkolási hiba. 🙁🙁
Régebben játszottam ezzel a játékkal, és szerettem, de amikor ma újra letöltöttem, nem tudom visszaállítani a régi fiókomat a 7.0.0-s frissítés előtti állapotból, mert nem tölt be, 18%-ra tölt be és egyszerűen leáll. ott megpróbáltam újraindítani a telefonomat, újraindítani a játékot, és eltávolítani és újratelepíteni az alkalmazást. Kérlek javítsd ki, hogy vissza tudjak játszani.
nagyon jó. Ajánlom mindenkinek.
Imádtam ezt a játékot, és két év játék után is imádom! Csak ajánlani tudom!! -PS: köszönet a fejlesztőknek, hogy ilyen jóvá tették ezt a játékot
Ez nagyon klassz játék, több játékom van, de nem ilyen ez nagyon szép játék, apám Mumbaiban él De mesélj nekem erről a játékról, miután kipróbáltam ezt a játékot, nagyon elégedett vagyok ezzel a játékkal, és köszönöm a fejlesztőknek, hogy ilyen ajándékokat készítettek jó és nagyon nagy kihívást jelent, és először töröltem ezt a játékot, de miután újra letöltöttem ezt a játékot, és a tankom már így nézett ki, ami előtt úgy nézett ki, hogy nagyon örülök ennek a játéknak, ez annyira klassz, hogy másoknak is ki kell próbálniuk ezt a játékot
Jól néz ki, és jó lenne felgyorsítani a betöltést. Még játszani sem tudok, szóval mit csináljak, csak panaszkodjak! Ez a játék nagyon laggy lehet, mert lassú a betöltése.
A fiókom eltűnt, amikor bejelentkeztem, a játékosok még mindig látják az autóimat, de valamiért nem látom az autóimat, vissza kell kapnom a fiókomat meg tudod javítani? köszönöm, és miért távolítottad el, ha blokkok ütköznek, akkor nem működik? Kicsit rossz
A játék újraletöltése és ellenőrzése után úgy tűnik, hogy a minecraft egy mély rpg-kiválása. szórakoztatónak tűnik, de nem azt, amit a videótól vártam. egy könnyű, szórakoztató játékra vágytam, és nem olyanra, ami annyira időigényes.
Hol a fiókom?? Nem tudok bejelentkezni a régi fiókomba. 5 napig nem vettem részt a játékban, és minden elmúlt. 5 csillaggal jövök, de most a 2 csillagosnál szeretnék maradni. És nem fogok többet játszani ezzel a játékkal. Babi Ugrás a google fordítóhoz
Gyerünk, mi történt a játékkal, még most sem tudok belépni Fejlesztők, mi történt jól Meg tudod javítani
A játék jó, kicsit olyan, mint a robocraft, de van egy nagy hibája, mindig botokkal harcolsz, és ez teljesen nyilvánvaló, néha igazi játékosokkal párosulsz, de ritkán, és gyakran gondom van a meccsszerkesztéssel. : ah igen, ne felejtsük el a bot-válaszokat az értékeléseken
Én még nem probáltam ki de azt mondja a haverom hogy olyan mint a robocraft de én a robocraftot nagyon szeretem.
Kilép.
Imádom a játékot, mivel meg tudom kerülni a fizetést, hogy nyerjek, de nem rajongok a vezérlőkért és a kritikus hibákért. ezen kívül ez a játék minden, amit szeretnék egy járműépítőben.
Blocky Cars tank games, online Екшън nww
Ennek a játéknak ingyenesnek kell lennie, és ha feltelepíted és 1 hét alatt játszod, akkor meg kell lennie a szintednek, meg kell tömnie az összes tankot, és csillagot adok rá.
બ્લોકી કાર ટાંકી, ઓનલાઇન ઍક્શન vphz
Istenem!!!! Ez a játék elképesztő, szeretem a kockás oldalát, és nagyon szórakoztató, addiktív és jó módja annak, hogy eltöltsem az időt, ezért öt csillagra értékeltem, és nincs túl sok hirdetés, és nincs késés, és nagyon szeretem az ötletet, repülni, mert lehetővé teszi, hogy olyan kilátópontokat érj el, amelyeket autóval nem érhetsz el, és vannak a hősök, amelyek testreszabhatók és lerajzolhatod a saját hősödet!!!! Különféle blokkokat, pajzsokat, fegyvereket és fegyvereket oldhat fel és vásárolhat autójához. Akár teli autót is vehetsz!!
A fejlesztő nagyon gyorsan kijavította a játékkal kapcsolatos hibákat, és eddig ismét imádom a játékot. Csak azt hiszem, szeretnék még néhány játékmódot látni az autókhoz, például egy battle royale módot vagy ilyesmit. A játék a jelenlegi állapotában azonban nagyon szórakoztató, és 10/10-ig ajánlom. Folyamatosan kapok egy error_3 üzenetet, de a játék továbbra is játszható. A matchmaking egyenes PvP oldala kissé macerás, a spawn camping pedig szörnyű.
Nagyon szeretem ezt a játékot, de ha ezt a játékot offline is megteheti, akkor még csodálatos lesz, köszönöm
Szeretem ezt az agme-t, mert játszhatok vele unokatestvérrel, de kérlek, csinálj egy frissítést, ahol korlátlan mennyiségű blokkot és fegyvert lehet rajta tárolni, amitől a játék 5 csillagot jelentene számomra. Kettősre cseréltem, mert leengedted a pisztolyokat az autón. Ok, nem tudod megváltoztatni a blokkokat, de legalább mindent vissza tudsz állítani. Normális plz. Kérem, cserélje le a fegyvereket legalább 8-ra, kérem, tegye vissza hét fegyvert és 400 blokkot egy szép autón.