Post by nessknucocerom on Mar 14, 2022 5:42:29 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovat krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Gun 3D - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Horní
Pěkně stará hra! (Můžete vyměnit své zbraně za diamanty a zbraně a můžete se vyrovnat nebo vyhrát bitvu nebo dokonce turnaje, abyste získali mince a diamanty a také si můžete koupit diamanty a mince za skutečnou měnu! (Peníze) Ale grafika by mohla zlepšit! (Včetně kvality a pixilace!) (4,5/5)
Hrál jsem to čtyři roky a teď mi to vždy spadne
Na začátku jsem byl zábavný, ale po 7 zápasech se prostě vyplatí vyhrát pot a lidi, kteří táboří a střílí zezadu, což hru zhoršuje, prostě se vyplatí vyhrát, lidi to nikdy nebaví a nespravedlnost v poškození zbraní je směšná
Většinou se to seká ale jinak dobrý ale na 5 to neni
Hra je hloupost, za výhru hned zaplatíte a spousta zbraní nevyžaduje žádné dovednosti a gadgety a je nemožné ji dělat slušně bez placení stovek nebo tisíců dolarů, takže ano. Také hej DEVS V minulých letech jsem zde utratil peníze částečně za slíbené žádné reklamy welp... vývojáři jsou totální lháři, teď mi do obličeje spamují své vlastní reklamy na hry. Tak hezké, když já utrácím peníze a ty lžeš, podvod. Také jsem utratil asi 100 $, zajímá pg3d? Ne.
Pixel Gun 3D - Battle Royale Action etu
no, je to dobry, da se to hrat, mam tam dobry zbrane i mazličky takže se to da hrat, skuste si tu hru zahrat(◕ᴗ◕✿)
Bacon May Die कार्रवाई kbqc
Je to velmi zábavné, ale dohazování je trochu špatné
Tu hru miluji tak moc, že ji vždy hraji se svými přáteli, moje oblíbená mini hra je zelené světlo červené světlo!
stále zábavné, ale za výhru se většinou platí
Skvělá hra a všechno, po letech hraní jsem si užil trochu zábavy při vytváření vzpomínek. Proč však nyní tolik vyskakovacích oken? Předtím, když hra měla POUZE 500 MB, otevřel jsem aplikaci, abych se dostal přímo do akce... Nyní otevřu hru „ztrojnásobená velikost+“, abych viděl vyskakovací okno za vyskakovacím oknem za vyskakovacím oknem atd. Což mě také přivádí k tomu, abych řekl, že zdá se, že se tato hra nyní načítá docela pomalu a celá hra působí neohrabaně. Další nevýhodou je, že za výhru se platí ještě dále.
Co to je za kravinu 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Hru už sem hrál ale přestala mě bavit tet ale jak sem viděl ty updaty tak si to du stáhnout 5 ⭐
Po stovkách aktualizací této hry se tato hra neustále zlepšovala a udělala na mě dojem. Ve svém volném čase tuto hru skutečně rád hraji, a to od člověka, který začal hrát v roce 2014. Viděl jsem, jak se tato hra mění od dobrého ke špatnému, a když vidím, jak se znovu zlepšuje, vykouzlí mi to úsměv na tváři. Doufám, že nové generace dětí budou mít stejnou zábavu jako já, když jsem tuto hru zažil. Jedinou stížností, kterou mám, je, že když spustíte hru, uvítá vás 30 vyskakovacích oken.
Pixelová pistole v roce 2016 byla dobrá. Nyní? Nyní je to klon fortnite, který se snaží naskočit na různé trendy, aby získal více hráčů. Pokud by byla hra tak dobrá jako v roce 2016, dal bych jí 5 hvězdiček. Teď už si to ale bohužel nezaslouží. - Edit: Nyní je rok 2021 a hra se jen zhoršila. Velikost stahování je trojnásobná oproti původní velikosti v roce 2014 a odstranili a/nebo zničili mnoho oblíbených funkcí, jako jsou, ale nejen: Co-op, hudba v menu, hry o přežití, přizpůsobitelné pozadí.
Pixel Gun 3D - Battle Royale Akció dhlh
Je to dobrá hra ale ty čudlíky jsou tak velký, že když se otočím tak vihodím granát a vůbe jsem to nechtěl udělat. Jinak celkem dobrýc.
Dobrá hra, ale strašně seká
hra je to super ale dávám 2hvězdy kvůly všudy-přítomným mikrotransakcím
Uplně to pos*ali
Největší kokotina V nové mapě v kampani je tam parkour jste se Posrali to nejde přeskákat idioti.
Nejde se mi přihlásit na účet
Mám starej telefon unesemi to akorát, ale když dáte update tak už volné místo nemám.
nejlepší hra, ale spousta podvodníků, jako jsou lidé, kteří vás zabíjejí skrz zdi, lidé s nekonečnou neviditelností a také lidé se zbraněmi na úrovni 65 a jsou jako úroveň 20
Je to tak překrásná hra , možná nikomu se to nebude líbit ale mě se to líbilo.
Pixel Gun 3D - Battle Royale Toiminta tjw
Pokaždé, když hru otevřu, padá na 90 procent. Jediný způsob, jak by to fungovalo, je odinstalovat a znovu nainstalovat aplikaci.
Pravděpodobně nejhorší hra se „zbraněmi“. Velká část zbraní ani nejsou zbraně, jsou to jen náhodné věci poskládané dohromady a lámání hry, kde za to každý zaplatí 2 výhry, protože nemůže vyhrát díky dovednostem. Nudná toxická komunita a upřímně zjišťuji, že zápasy jsou horší než lidé randění v pískovišti. Opravdu se pokusili opravit hru tím, že dali botům tyto pay2win zbraně a jejich podobné maximální lvl, a pokud nejste maximální, je to trochu blbost, protože boti vás mohou snadno zabít. Mají také hacky na cíle.
Dobrá hra ale strašně se mi to seká
Je to velice dobrá hra ale nevím jak dlouho mám sakra čekat neš se to načte ale jinak celkově dobré do poručíku na silnější mobil
Je to celkem dobrý
je to dobrá hra doporučuji
Nej hra na svete, a ti hlupaci co si stezuje na parkoure v campani, tak at se ho jdou hned naucit! Nebo si budu stezovat autorovi za to ze davate 1 nebo 2 hvezdicky kvuli parkoure. A ted neco o zbranic. Blbci co si stezuji tak at jdou do eventu a tam mohou vyhrat zbrane za diamanty
špatňe se to ovládat :>
Udělali z toho strašně přeplácanou hru
Dobrá hra, i když po lvl 12 byste museli zaplatit přes 100 liber, abyste se přiblížili tomu, co mají ostatní. Oni mají zbraně bohů a vy máte odpadky. Poněkud nespravedlivé to hru skutečně vyhazuje ze sebe
Nejvíc super hra Jsou tam zajímavé mody. Třeba něco jako fortnite nebo survival. Sice je škoda že zbraně nejsou levnější ale nevadí mi to.
Je to dobra hra ale nevim proc od 3 levelu nemuzu hrat multiplayer..... Kdyz tam kliknu na ten deathmatch tak to chvilku čte a pak me to vrhne zpatky do vyberu mapy abych si zahral
Hra ujde ale děsí mě že má přesně 666 MB
(Pro tvůrce.) Občas se stane že se hra sekne protože přestane vnímat WIFI.Ale jinak je vše bezva.(Prosím lidi,přelošte do angličtiny.)
Pixel Gun 3D - Battle Royale Екшън trg
Chci jít od znovu ale musím mít nějakej posranej 15 level🖕🖕🖕🖕🖕
Je to blbost nejde tam vubec hrat
Příšerné. Myslel jsem ,že je lepší. Dávám jen 2 hvězdičky. Nechápu jak to někoho může bavit. Nechápu ani co v této hře mám dělat. Pěkně trapný.
Tato hra je tak chytlavá squid fornibe. Glitchy Minecraft ovladač, který je opožděný a drahý. Zaplaťte, abyste vyhráli turnaj. Komunita se buď přehnaně chlubí tím, že vyhrává předměty. Free to play hráči žárlí. Jsem rozzlobený vůči chamtivému/línému obchodníkovi, který jí hodně lasagní. Jsou to chlípné slevy, které jsou podvody. Získejte zdarma průvodce studiem Bible; druhou šanci na život.
K hovnu hra, ztratil jsem účet🖕🤞💪
Miluji tuto herní hru, ale můžete ji udělat offline, ne online, i když mám silné spojení, stále to říká zkuste se znovu připojit, takže z toho udělejte offline hru, pls 🥺🥺🥺
perfektni hra ale stve mne to spatne videlavani penez a taky by tam mohl byt to ze za kazdy den nejaku odmenu (musel bych se na to kazdy den kouknout)
je to úžasné a moc se mi líbí, jak můžeme dělat jsou na kůži a pláště a další
Dobře, první hra je soutěžní a velmi zábavná. Ale mnoho a mnoho p2w zbraní a problém, se kterým mám, je rozložení hud, jsem drápový hráč pomocí 4 prstů, ale narazil jsem na problém, že nemohu použít svůj 4prstový hud, protože mi to nedovolí, tak mi došlo, že tolik p2w a já jako f2p potřebujeme použít dovednosti, abychom těmto lidem čelili, takže prosím opravte hud, abych mohl přesunout tlačítko, které se mi líbí a kde je, děkuji
už to není ono