Post by nessknucocerom on Mar 14, 2022 5:27:17 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Force Reloaded IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal glitch minden ▞▞▞
▞▞▞ Sky Force Reloaded 2022 version ▞▞▞
Elvisz a gyerekkori játékaimhoz, ezért szeretem, és a grafikája is fantasztikus..... Egyetlen probléma sem történik ..... Játék közben.... De a játék addiktív... .. Mégis szeretem
Végtelenül törekedtem arra, hogy ne lépjek tovább a következő szintre, amíg MINDEN SZINTEN meg nem győztem a KÖNNYŰ, KEMÉNY és ŐRÜLÉST. Aztán tárhelyhiány miatt el kellett távolítanom a játékot. Miután sok tárhelyet felszabadítottam ennek a NAGYON NAGY FÁJLJÁNAK számára, újratelepítettem a játékot ugyanabba a Google fiókomba. Csak hogy megtaláljam, hogy HORROR!! Hogy minden dolog, amiért olyan keményen dolgoztam, kiragadt valami purgatóriumi pokol digitális forgatagába. Elmúlt! Minden eltűnt!!! Rossz kutya! Nincs 5 csillagos csemege számodra!
Még évekig ezzel és az ismétlődő játékmenettel való játék után is, ez a mobiljáték soha nem szűnik vissza a játékhoz. A játékmenet nagyszerű, a grafika nagyszerű, az OST pedig abszolút tűz, amit mostanában ritkán látni a mobiljátékokban. Az a tény, hogy az emberek arról panaszkodnak, hogy a játék frusztráló, és mennyire durva, elfelejtik, hogy ez egy SHMUP Bullet Hell játék. Összességében tetszik ez a játék, még egy csillagot adnék hozzá, ha a játékot alsókategóriás telefonokra optimalizálnák.
naponta 1000-szer összeomlik, különösen akkor, ha további sztárok hirdetéseit próbálja megnézni.
Jól néz ki, de a következő szint feloldása előtt 100%-osan tökéletesnek kell lennie. Ölj meg 100%-ban ellenséget, ments meg 100%-ban az embereket, maradj 100%-ban érintetlen. Nem szórakoztató órákat egyetlen szinten csiszolni. És nagyon sok hirdetést nem tudsz kihagyni a bulikon. Ugyanazon a napon telepítette ezt az alkalmazást.
Néha, amikor elindítok egy szintet a "küldetés kezdődik" hangja után, összeomlik, majd miután újra kinyitom, elvesztettem 1 életet, ez bosszantó, kérlek javítsd ki, akkor mindenesetre szívesen értékellek 5 csillagra, remek játék, szép grafika,
szeretem ezt a játékot az xboxomon, de ez a verzió egy kicsit rossz a vezérlőkön. nem szeretem, hogy egész idő alatt a gépen kell tartanom az ujjamat. ami miatt a képernyőn mindent szem elől veszít, amikor felszáll a gépre. Ha lenne mód arra, hogy ne blokkoljam a teljes képernyőmet, az nagyszerű lenne.
A játék vizuálisan lenyűgöző és jól játszik, de a nehézség túlságosan nehéz. Most 5-ször voltam az első szinten, és minden egyes alkalommal meghaltam. Első szint!! (Nem a bemutató)
Ez egy szórakoztató kis pokoli lövöldözős lövöldözős játék, sok kinyitható elemmel és frissítéssel a repülőgépéhez. Ez nem olyan nehéz, mint a hagyományos golyós pokol sokkal kevesebb golyót és automatikusan tüzel. Azonban van egy probléma, ami a játék során többször felkapja a fejemet, ami miatt nem adok rá 5 csillagot, ez pedig az a tény, hogy a képernyő nagy részét lefedi az ujjad és a kezed, ami azt jelenti, hogy nem látod az összes ellenséget. harcosok és golyók. Szívesen vennék a vezérlő támogatását.
Annyira szomorú... ebben a játékban csak 1 gép van..... és a szintek kemények... olyan nehéz csillagokat gyűjteni és hajót frissíteni... plzzz adj hozzá több csatahajót.... a legérdekesebb....akkor megváltoztatom az értékelésemet...!!!
Sok órát elmerültem ebbe a játékba, és nagyon tetszik. De.. itt van a megjegyzésem a fejlesztőnek. A darálás nevetséges ebben a játékban. És megértem a mögöttes indoklást. Néhány aspektusa azonban még mindig nagyon bosszantó. Például. Miért vannak olyan dolgok, mint a repülőalkatrészek, a kártya leejtése stb., radomozott, és mégsem tudom megvenni, ha akarnám?
Kiváló, de nehéz játék, amelyet főleg csak hardcore játékokhoz terveztek. Három csillagot adok, mert nem kompatibilis az Android Shield TV Box-szal. Kénytelen vagyok egyedül játszani az apró kis telefonomon.
gyönyörű játék. szép munka srácok. de ebben a frissítésben van néhány hiba. a gép és a képernyő azonnal elmozdul anélkül, hogy abba az irányba mozdulna, ami váratlan sérüléseket okozhat, és ez nagyon bosszantó. kérlek segíts és javítsd ki köszi....
Jó lenne ha tovább engedne a 2. pályára, miután kinyírtam a főellenséget és nem támaszthat ilyen nevetségesen nehéz követelményt már az elején h 100%-os teljesítménnyel mehetek csak tovább...
Minden definíció szerint pokol, de elhalványul a Play Áruházban elérhető többi alkalmazáshoz képest. Tudom, hogy az ilyen játékokhoz idő kell, hogy bevételre tegyenek szert, de ennek a játéknak a fejlesztői annyira megőrizték, hogy ne legyen élvezetes (például: alig veszed észre a változásokat a hajódon, amíg nem frissíted egy csomót, és még akkor is kimerítőnek tűnik, tekintve, hogy mennyi erőfeszítést igényel). A játék lassú üteme miatt a játékmenet inkább házimunkának tűnik.
Irreálisan nehéz. A 4. pályán már annyian jönnek, hogy nem tudok hova menekülni, ráadásul ha hátulról lő valami akkor hogy lássam már meg a kezemtől?
21 08 61 60
Régóta shmup rajongóként nem tudom eléggé dicsérni ezt a játékot. Gyönyörűen kiegyensúlyozott, magával ragadó teljesítménynövelő rendszer, amit meg kell keresned (és LEHET keresni $-kidobás nélkül), vadul szép grafika, nagyszerű ellenséges dizájn. A fenébe, megállás nélkül játszottam. Annyi hozzáadott érték az extrákkal (kártyarendszer, fegyverfrissítés stb.). Szép munka! Örömmel fizetett a hirdetések eltávolításáért, és kapzsiságból, és nem szükségszerűségből vásárolt néhány extra tokent!
Szia csapat! Az alkalmazásban történő vásárlás nem működött számomra. Küldtek neked emailt. Kérlek nézz utána. Két egymás után vásárolt 5000 érméért, de nem frissülnek. Frissítés, a támogatási csapat gyors és készséges volt, így 5 csillag nekik. Úgy tűnik, hogy a probléma a playstore-ból származik. Kicsit ideges, hogy nem tudok semmit sem csinálni az alkalmazásvásárlásnál.
Nagyon értékelem a grafikát, de ez a játék a végtelen őrléshez készült. Ráadásul tele van reklámmal
Jó egy kis idő elpusztítására, de a startok/érmek őrlése meglehetősen gyorsan unalmassá válik. Semmiféle oktatóanyag nincs, így egyedül kell kitalálnia a játék mechanikáját
Túl magas nehézség a későbbiekben.
Fantasztikus játéktermi lövöldözős játék, de egy bizonyos pont után, mondjuk a 80%-os bejutást követően a nehézségi fok felgyorsul, és már csak fájdalom játszani. Arról nem is beszélve, hogy kevesebb az online játékos, az eredmények és a konkrét fejlesztések megszerzése nehézkes.
Sky Force Reloaded Arkadne igre mso
Modern Warplanes: PvP Warfare Action fpjc
Azok az emberek, akik ezt a pozitív értékelést adják, vagy kapcsolatban állnak a fejlesztővel, vagy fizetést kapnak. Nem rossz lövöldözős, de egyáltalán nem tűnik késznek. A vezérlésnek munkára van szüksége, a szintkialakítás csavaros, a menükből és a felületből pedig hiányzik SEMMILYEN leírás, amely megjelölné, hogy mire kattint. Láttam, hogy egy szép játék, de a jelenlegi állás szerint olyan, mintha elhagyott játék lenne.
Sky Force Reloaded Аркаде fmnz
Ezt a játékot a későbbi letöltéskor fedeztem fel, hogy a játék visszavitt az első szakaszba úgy, hogy az összes befejezett szakasz zárolva volt. A játék nem állította vissza a tevékenységeimet/ahol hagytam a Google play games-on, ahogy kellett volna. Kérem nézze meg ezt.
olyan nehéz csillagokat szerezni, a frissített repülőgépeknek annyi csillag kell, és várni kell a frissítéskor, ezért adok 3 csillagot, a játék olyan jó, ha kijavítod, 5 csillagot adok
Csodálatosan elkészített, és köszönet a magas frissítési gyakoriság támogatásért! Az akadályozza meg a tökéletes pontszámot, hogy újra kell játszani, amikor először telepíti újra a játékot egy másik eszközre. Ezenkívül hiányzik a könnycsepp-kijelző támogatása. A Nintendo Switch verziója egyébként mérföldekkel jobb, mint Androidon és iOS-en. A Facebook szinkronizálása eddig nem támogatott.
A lassú játék nem tud lépést tartani a mozdulataiddal, képzeletbeli lövések érnek a semmiből, véget vetve a pályának, minden pálya végén hirdeti magát – még soha nem láttam olyan játékot, amely elég szomorú lenne ehhez, sok jobb verzió létezik, a fejlesztő egyértelműen szeretett 1942 és Raiden, egyszerűen nem tudták, hogyan készítsenek megfelelő játékot a címek tiszteletére.
Szórakoztató, de túl sok ismétlés. Úgy érzem, újra és újra ugyanazt a szintet kell csiszolnom. Készíts több szintet, szabadulj meg a közhelytől, gyűjts több csillagot, hogy a következő szintre léphess. Engedd, hogy sztárok nélkül folytathassuk.
szuper.
A legrosszabb játék, sok szempontból borzalmas...
Srácok, jó a játék. De szinte semmi nem maradt számomra a játékban, mivel minden pályát teljesítettem. Nagyon jó lesz, ha hozzáadsz néhány új kihívást jelentő szintet.
Sky Force Reloaded Arkade gle
Nincs semmi új a játékban. Egyszer legyőztem ugyanazt a régit, ugyanazt a régit. Minden új pályát, fegyvert, frissítést és küldetést meg lehet csinálni.
A reklámok tönkreteszik az élményt. Ez a játék nagyszerű, nagyszerű grafikával rendelkezik, és nagyon szórakoztató, engem a galagarra emlékeztet. De a véletlenszerű hirdetések tönkreteszik az élményt, és ezért törlöm a játékot. A jutalomhirdetések jók, és úgy gondolom, hogy ennek továbbra is maradnia kell, de a véletlenszerű hirdetések tönkreteszik a szórakozást, az élményt és az áramlást, és azt fogják érezni az emberekben, hogy máshol jobban megbecsülik az idejüket. A hirdetések arra késztetik az embereket, hogy töröljék a játékokat, és ez az elsődleges oka annak, hogy sokan nem tartják meg a játékokat. Távolítsa el a véletlenszerű hirdetéseket, a játék jobb lesz
Érzékeny és gyorsan fut még alacsony teljesítményű telefonon is. Csak egy hiba, amibe eddig belefutottam. Ez az, hogy a boss korán megjelenik a hard módban a 2. szakaszban. Ettől eltekintve nagyszerű játékélmény volt, ha egy kicsit ismétlődő is. Rengeteg frissítés, és tovább kell dolgoznod, hogy előrehaladj a játékban.
Hatalmas játék
Az első is tetszett De ez mindent visz.
Nagyszerű játék, amikor valóban betöltheti. Legtöbbször a betöltési képernyőre lép, és leáll. Napról napra egyre rosszabb és rosszabb. Futtassa a játékot, lezár, zárja be az alkalmazást, indítsa újra a telefont, semmi... Csak ritkán tölt be. Szégyen. Egyébként jó játék.
Kifizettem kétszer 4-szer 60 rúpiát, de csak kétszer kapok 5000 csillagot, adom vissza a pénzem
Félreértés ne essék, jó és szórakoztató. De ez a legnehezebb játék, amit valaha játszottam. Új pályát nyitni vagy új repülőgépet szerezni lehetetlen küldetés.
Sky Force Reloaded Arcade mmtu
Vegyetek fel 5557 4770
Kinai változatban mindent fel tudsz turbózni azonnal és csak a kártyákat, repülőket, és a pályák megnyitásáért kell játszani
Ez a játék jó, de jobb lenne a "Reset Progress" opcióval. Néha szeretjük a nulláról kezdeni. Mint azt tapasztalhatjuk, hogy fel kell emelnünk az ágyúkat, mielőtt pajzsokat készítenénk. Vagy lézer a mega bomba előtt, stb. Egy év kihagyás után tértem vissza, és elölről akartam kezdeni. De amikor újra telepítettem, a Google Play azonnal visszaállította a fejlődésemet.
Csillagot ejtettem, mert a vezérlők az utolsó két szintig rendben vannak, akkor nem reagálnak eléggé, legalábbis nekem. Mivel a szintek a nehézségek növekedésével kezdenek megmutatkozni a programozás hiányáról, gyorsabban dobnak rád, ahelyett, hogy nagyobb kihívást jelentenének. És végül azért, mert ennek a válasznak semmi köze nem volt a hozzászólásomhoz. Még mindig van egy csillaga, mert ez egy igazán szórakoztató játék, csak nem az a múltkori arcade shooter, amilyennek reklámozták.
Nagyon csiszolt játék. A grafika nagyon szép és színes. Órákig játszottam ezzel, és itt szinte mindent befejeztem. A hirdetések minimálisak és átugorhatók. A probléma az, hogy kevés pálya van, összehasonlítva más shmupokkal, amiket játszottam. Nincsenek érzékenységi opciók (a hajóváltáson kívül), a gép kicsit lassabban mozog, mint a legtöbb shmup. Lehet darálós is, egyes pontokon IGAZÁN őrlős. Összességében nagyszerű, de az őrlés némiképp elfordíthatja.
A játék már így is kevesebb csillagot ad a játékban való folytatáshoz, és emellett korlátozott számú repülő van. Nem lehet egyszerű a folyamatos játékhoz. 30 perc játék után a gép nem volt elérhető, és arra kérték, hogy várjon 20 percet, vagy költsön csillagokat a játék folytatásához. A játék korlátozza, hányszor játszol a veszteség után.
Ez elég jó. A probléma az, hogy szükséged van barátaidra, akik játszanak, hogy részt vehess egy versenyen, és a darálás (még akkor is, ha fizettél a hozzáadások és a dupla csillagok eltávolításáért) szörnyű ahhoz, hogy a repülőgéped elérje azt a pontot, ahol ténylegesen meg tudod küzdeni a későbbi szinteket. magasabb nehézségeken.
Korábban működött, de a legutóbbi frissítés után 30 másodperces hirdetéseket kapok egy szint befejezése után, és ahelyett, hogy visszamennék a térkép képernyőre, csak fekete képernyőt ad. Kényszerítenem kell abbahagynom a játékot, és elveszítenem a csillagokat, amelyeket az imént teljesített szintről szereztem.
A legjobb a maga stílusában, megéri leszedni. Az 5. Pàlyàt sok gyakorlàssal meg lehet csinálni, nekem 9 Csillag - ra meg van csinàlva. A 13. Pàlya már télleg nehéz.