Post by nessknucocerom on Mar 14, 2022 5:15:02 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Time Surfer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Time Surfer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ všechny závady kódů ▞▞▞
▞▞▞ Time Surfer 2022 version ▞▞▞
Time Surfer Arkádové qpa
Omg Já ♥ tu hru dávám ★★★★★/★★★★★
Vbshdhdhrjrj*!@$
Pěkná hra s úspěchy
10/5
Time Surfer Arkade aesf
Poprvé jsem si tuto hru stáhl do svého iOS zařízení a zamiloval jsem si ji. Tuto hru jsem si znovu stáhl na svůj Moto E a opět se mi to líbilo. Teď na svém Moto X Pure nemůžu říct, že bych ho miloval. Pořád se bavím stejně jako normálně, ale občas dochází ke zpomalení, které nebrání hraní, ale je velmi patrné. Omlouvám zpoždění, ale na telefonu za 349 $? Spíš ne. Vřele tuto hru doporučuji každému. Je to naprostá radost hrát a užil jsem si hodiny a hodiny hraním. Zpoždění, i když... ne.
Haha!
Je to zábava
Pět hvězdiček jednoduchý předpoklad jednoduché ovládání dobrá grafika tato hra je velmi dobrá
Huawei P10 lite. Hra se po spuštění okamžitě spustí.
Opravte chybu, při které nemůžete dokončit úkoly týkající se mletí planet
Moc pěkná hra, vezmi si ji
Opravdu zábavná hra. Chvíli to trvá, než to pochopíte, ale jakmile to uděláte, je to skvělé.
Po všech těch letech pořád dobrý
Velmi dobré...jako
Pěkná hra, je zábavná a plná prvků.
Pěkná hra
Viděl jsem to na Imguru a řekl jsem si, že se na to podívám. Je to docela zábavné a pomáhá to trávit čas.
Crazy Dino Park Пъзели uwdm
Je dokonce nepochybně lepší než Tiny Wings, protože tato hra je mnohem rychlejší, s více šílenými s*** se děje a navzdory zlým mikrotransakcím mohou všechny položky koupit i běžní hráči, aniž by museli dělat hromadu drcení a žádné reklamy. buď. Na mém Galaxy S4 běží máslově hladce, tuto hru nemohu dostatečně DOPORUČIT
Těžké, ale skvělé
Díky neskutečné grafice a pixelové animaci mě tato hra přivádí k pseudo-nostalgii a přivádí mě do úžasné hry.
Skvělý soundtrack, skvělá hratelnost, je to úžasné!
Hluk
Surfujte po vesmírném trávníku a převíjejte čas v této super roztomilé akční hře. Vyrazit na Kerplar Run s Astro Cat & Micky Stardust je šílená zábava. 🌠
Někdy to má velké zpoždění
Miluji využití hybnosti, ve srovnání s většinou běžců vyžaduje zručnost a promyšlenější poklepy. navíc se zpeněžení nezdá být přehnaně agresivní a vypadá čistě kosmeticky. Skvělá hra.
Time Surfer Žaid. automat. dve
Občas bezdůvodně zamrzne, ale jinak dobrá zábava. Přál bych si, aby systém pro domácí mazlíčky byl buď vyšší počáteční náklady, spíše než náklady na provoz, nebo nižší náklady na provoz, než je v současnosti. Pokud nedáváte pozor, můžete utratit spoustu místa dort opravdu rychle.
Není pro mě
Meh
Dobře se ovládá a grafika je úžasná
Jedná se o velmi zábavnou hru s jedinečným stylem. Zatímco mechanika je podobná jako u jiných her, je zřejmé, že tomu vývojáři věnovali spoustu času a lásky. Po několika letech mobilních her mě to přesvědčilo, abych konečně něco ohodnotil. Výborně!
Jednoduché ovládání dělá hru přitažlivou. Ovládání je těžké na používání, ale dělá hru v jistém smyslu zábavnější. Je to dobrá hra pro chytrý telefon.
Tato aplikace je tak dobrá
zábava...dokud vám nedojde vesmírný koláč
není to špatná hra, ale jakmile ti dojde koláč, už nemůžeš hrát, Marlone.
Miluji to
Pěkná hra a palec nahoru pro australské vývojáře (nebo mi to aspoň říkalo). Zdá se, že se mi úplně nevejde na obrazovku mého Huawei Y550 (480x854 rozlišení, takže možná trochu nestandardní), během školení je částečně viditelný růžový banner a (X) v horní části obrazovky, která je oříznutá. Zdá se, že hudba také nechce hrát, i když zvukové efekty ano.Je to pěkná evoluce/mashup Tiny Wings a Braid s nějakým neonem z 80. let.
Trochu náročné, takže plus. Také jsem nezaznamenal příliš mnoho reklam, takže další plus. Kdybych s napsáním recenze čekal déle, určitě bych dal lepší skóre.
Time Surfer آرکیڈ exk
Úžasná hra
Opravdu retro.
Skvělá hra. originální a zábavné
Je to super